Om oss

Gunnar Hagen AS

Vi er et norskeid firma som siden etablering i 1958 har en sentral posisjon innen leveranser til norsk skoindustri, skomakere og ortopediske bedrifter. I tillegg leverer vi lim og kjemikalier til farvehandlere.

Vi er norsk representant for EURO-SERVICE-DEPOT. Dette er en sammenslutning av firmaer fra Tyskland, Nederland, Norge, Danmark og Sveits som gjør felles innkjøp direkte fra produsenter. Dette gjør at vi hele tiden er konkurransedyktig i markedet.

Firmafilosofi: Nærhet til kundene, fleksibilitet, produktkvalitet, stort utvalg, markedsorienterte priser og høy servicegrad.

Vårt lager

På bildene nedenfor kan du bli med på en liten rundtur gjennom vårt lager, hvor du finner det meste innen lær og skinn, såle- og hælplate-materiale, oppbygnings- og polstermateriale, såler/hæler, kork, lim og kjemikalier i vårt limrom, skopleieartikler og mye mer fra europas ledende produsenter.

AAA - Sølvdiplom

På mer enn 10 år har vi hatt AAA-rating og fikk derfor tildelt AAA-SØLV DIPLOM i 2016. Dette kvalitetsmerket står for høyeste kredittverdighet og økonomisk ryddighet. Det er vi meget stolte av.

Våre medarbeidere i salg og service gleder seg til å leve opp til disse premissene og står til din disposisjon.

Hyggelig at du besøker oss på nettet, så vi får anledning til å presentere mer om vårt foretak og vårt omfangsrike sortiment på de følgende sidene.

Gunnar Hagen AS har i over et halvt århundre basert sin firmafilosofi på tre urokkelige pilarer:

Firmafilosofi

  • STERK PÅ SERVICE

  • STORT UTVALG

  • RIKTIG PRIS