Gunnar Hagen AS

er et norskeid firma som siden etablering i 1958 har en sentral posisjon innen leveranser til norsk skoindustri, skomakere og ortopediske bedrifter. I tillegg leverer vi lim og kjemikalier til farvehandlere.

Vi er norsk representant for EURO-SERVICE-DEPOT. Dette er en sammenslutning av firmaer fra Tyskland, Nederland, Norge, Danmark og Sveits som gjør felles innkjøp direkte fra produsenter. Dette gjør at vi hele tiden er konkurransedyktig i markedet.


Firmafilosofi: Nærhet til kundene, fleksibilitet, produktkvalitet, stort utvalg, markedsorienterte priser og høy servicegrad.

Rask levering: Bestillinger mottatt før kl. 14:00 skal forlate vårt lager samme dag og være fremme hos deg innen 24 timer. En service det settes stor pris på hos meget fornøyde kunder!

Firmaet har 5 ansatte og holder til i nye, lyse lokaler på Kjeller, utenfor Lillestrøm. På våre 500 kvm lagerfører vi ca 5000 artikler.

Vi ligger lett tilgjengelig via E6, avkjøring Hvamkrysset ved Olavsgård Hotel, retning Kjeller/Skedsmokorset.

På bildene nedenfor kan du bli med på en liten rundtur gjennom vårt lager, hvor du finner det meste innen lær og skinn, såle- og hælplate-materiale, oppbygnings- og polstermateriale, såler/hæler, kork, lim og kjemikalier i vårt limrom, skopleieartikler og mye mer fra europas ledende produsenter.

Vi har til enhver tid et fyldig utvalg brukte maskiner. Vi fokuserer på kvalitetsmerker som

HARDO, BROCKSIEPER, ADLER og CLAES/TEXTIMA. Alle våre brukte maskiner overhales på vårt verksted, slik at du kan være trygg på at du får et godt produkt. Hvis du trenger slipebord, sålepresse, symaskin etc, bare ta kontakt.

På innkjøpsavdelingen samarbeides det kontinuerlig og målrettet med våre internasjonale partnere, så du kan alltid handle til konkurransedyktige priser.

Bare stikk innom for en hyggelig og uforpliktende prat.

Forresten, kaffe har vi også!

Se på vår informative produksjonsvideo, som du finner på side "Internasjonalt samarbeid" !

Hjertelig velkommen til oss !

På mer enn 10 år har vi hatt AAA-rating og fikk derfor tildelt AAA-SØLV DIPLOM i 2016.

Dette kvalitetsmerket står for høyeste kredittverdighet og økonomisk ryddighet.

Det er vi meget stolte av.

Våre medarbeidere i salg og service gleder seg til å leve opp til disse premissene og står til din disposisjon.

Hyggelig at du besøker oss på nettet, så vi får anledning til å presentere mer om vårt foretak og vårt omfangsrike sortiment på de følgende sidene.

GUNNAR HAGEN AS har i over et halvt århundre basert sin firmafilosofi på tre urokkelige pilarer:

  • STERK PÅ SERVICE
  • STORT UTVALG
  • RIKTIG PRIS